Forum Penolong Pegawai Perubatan Sarawak
 
HomePortalGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Navigation
 Portal
 Forum
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Klinik warga Emas
Sun Jun 14, 2009 4:19 am by PPP BorhanDalat

» BERITA BERGAMBAR DARI KK NANGA SEMAH, DARO
Sun Jun 14, 2009 4:01 am by PPP BorhanDalat

» Elaun RM 1500, 1000, 500- APA KATA PPP SARAWAK? LAYAK ATAU TIDAK?
Wed Jun 10, 2009 9:23 pm by musrgmude

» KLINIK INTEGRASI
Wed Jun 10, 2009 5:25 pm by wreig

» Salam lelenggau
Wed Jun 10, 2009 2:51 pm by deresa_mit

» KALAU ANDA JADI KETUA PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN SARAWAK????
Wed Jun 10, 2009 1:12 pm by deresa_mit

» MASA DEPAN PPP
Tue Jun 09, 2009 12:09 pm by Ndan6192

» SELAMAT HARI GAWAI DAYAK 2009
Sat May 30, 2009 12:49 pm by cloud

» All Maybank Account Holders / Semua Pemegang Akaun Maybank
Fri May 29, 2009 9:44 pm by onesu

Affiliates










 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search

Share | 
 

 Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
Ryan
Beginner Forumer
avatar

Male
Number of posts : 209
Age : 36
Location : KK Trusan Lawas
Points : 0
Registration date : 2008-05-15

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Wed Aug 27, 2008 4:11 pm

Ngayap blama kini kaban twa diak, nyau abis ai, sari bgantung drip sari nda..
Back to top Go down
View user profile
Roy.B
Senior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 991
Age : 32
Location : Adong Belalai PuB IN de SBWJAYA
Job/hobbies : Dresa Pala tangga
Humor : ensumbar bujang berani kempang
Points : 47
Registration date : 2008-05-18

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Wed Aug 27, 2008 4:26 pm

patut lah normal saline ambis belama kena ia berdrip ajak di rumah...pasuk ke promethazine drip ia nyak wak ke ia tidok belama
Back to top Go down
View user profile
Jay
Moderator


Male
Number of posts : 2315
Age : 41
Location : Nuuk CAP BARUK !! - SoMeWheRe in BAU
Job/hobbies : PPP U29
Humor : make it's life easy
Points : 200
Registration date : 2008-03-31

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Wed Aug 27, 2008 10:46 pm

bounce raya amai meh nya....enti bakanya....ney Parrrr.........enda meh aku kala ninga utai ti nyelai baka nya.....asai tak nadai dipelajar maia agi dlm training suba??? Twisted Evil

_________________
just me...
http://jamainambang.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://jamainambang.blogspot.com/
Roy.B
Senior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 991
Age : 32
Location : Adong Belalai PuB IN de SBWJAYA
Job/hobbies : Dresa Pala tangga
Humor : ensumbar bujang berani kempang
Points : 47
Registration date : 2008-05-18

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Thu Aug 28, 2008 10:32 am

traning lain ungal udah kereja lain diatok kitai mesti bisi alternatif enggau inesiatif idup di klinik...

baka ungal aku soh yong seng...ai udah nadai..kering kongtang..laban pengawa dikerja ia din...

ambis normal saline pasok ke ai promethazine wak ke mata nyau melut..kahakahakkkhaaaa...lakonan ajak nyak PARRR...kasihtudah kaban aku di sadong jaya din nadai nemu utai...
Back to top Go down
View user profile
Jay
Moderator


Male
Number of posts : 2315
Age : 41
Location : Nuuk CAP BARUK !! - SoMeWheRe in BAU
Job/hobbies : PPP U29
Humor : make it's life easy
Points : 200
Registration date : 2008-03-31

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Thu Aug 28, 2008 2:46 pm

bounce ya lah...baka ni kitai ka nulong sida ia...awak ka sama gempuru dalam forum tu???? bisi cara dek Parrr.?????

_________________
just me...
http://jamainambang.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://jamainambang.blogspot.com/
Roslan
Admin
avatar

Male
Number of posts : 190
Age : 36
Location : KK Beluru Miri
Job/hobbies : Penolong Pegawai Perubatan U29
Humor : I Love Mr. Bean And Cartoons
Points : 15
Registration date : 2008-02-19

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Sat Aug 30, 2008 1:37 am

pasal pt mabuk tok aku x brp suka nk layan.ada dolok pt dtg masa aku oncall.xsiden sbb mabuk.nya dgn kwn nya xsiden.dua2 mabuk.kwn nya mmg terok sbb duduk kat blkg.lps aku dressing kwn nya so aku suruh blt.tiba2 jak nya bising mdh aku x check kwn nya betol2.aku slumber jak,tp member ajak bertumbuk.ya aku mdh dgn nya,mun u betul2 mau brtumbuk..tunggu u tidak mabuk.u dtg sini,kita bertumbuk dpn klinik.lps aku mdh mcm ya alu diam nya..trs blt.
Back to top Go down
View user profile http://deresa.forumc.biz
Ewatt_Bedilang Besi
Senior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 644
Age : 34
Location : Orang Pulau
Job/hobbies : Nyabung
Humor : No Pain No Gain
Points : 4
Registration date : 2008-06-23

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Tue Sep 02, 2008 12:03 pm

Nti ia ka ngacau kitai maia mabuk,Tucuk ngau ai amai nemu diri ia. Tapi Lan, pt kita kat kpg sik dpt disamakan dgn pt masa di A& E marek...........masam muka org nangga kitak kelak.Kdg2 hari2 jumpa muka yg sama di kwsn kpg.
Back to top Go down
View user profile
Roy.B
Senior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 991
Age : 32
Location : Adong Belalai PuB IN de SBWJAYA
Job/hobbies : Dresa Pala tangga
Humor : ensumbar bujang berani kempang
Points : 47
Registration date : 2008-05-18

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Thu Sep 25, 2008 4:05 pm

mbal
Back to top Go down
View user profile
Jay
Moderator


Male
Number of posts : 2315
Age : 41
Location : Nuuk CAP BARUK !! - SoMeWheRe in BAU
Job/hobbies : PPP U29
Humor : make it's life easy
Points : 200
Registration date : 2008-03-31

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Fri Sep 26, 2008 10:48 am

bounce Bai kitu...ti di mbal...nyepi asai ia legi???

_________________
just me...
http://jamainambang.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://jamainambang.blogspot.com/
Shinigami
User Forumer
avatar

Male
Number of posts : 72
Age : 35
Location : MENUA PETARA,MENUA ANTU,MENUA JELU,MENUA AKU
Job/hobbies : tolong2 org susah
Humor : AN APPLE A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY....( UKAI PPP )
Points : 13
Registration date : 2008-12-03

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Tue Dec 09, 2008 5:35 pm

kes paling bodoh pernah ku terima,baby 1 bulan nangis
dah off genset kul 10 baru datang,kenapa sebelum tu tak nak datang,bila ditanya kenapa tak datang awal,jawapan nya cukup menyakitkan hati..takut kacau deresa dah tido...

satu rumah panjang dtg cuma nak bawa baby sorang ni,sbb nangis bukan apa...aku suruh lah bagi breast feeding,maknya kata dia tak nak,aku suruh cuba lagi baru,bukan main lagi baby tu lapar rupanya..

sakit hati bila org kata aku tak tau apa2,cilanat tul...
Back to top Go down
View user profile http://www.begulaisejalai.ning.com
s.y.s
User Forumer
avatar

Male
Number of posts : 77
Location : daerah simunjan
Points : 0
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Tue Dec 09, 2008 7:19 pm

kdg2 susah juak jd ma tok...ada segelintir pt yang susah d pahami pemikiran mereka.di layan susah,x d layan susah juga..entalah............
Back to top Go down
View user profile
Rie@HeartBreak7
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1482
Age : 33
Location : KK Kuala Lawas
Job/hobbies : AMO U29
Points : 27
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Wed Dec 10, 2008 6:11 pm

beri keuh chap ja meh soh~

_________________
がりえ しあ
Gariey Sia
http://www.rumahpanjai.com/profile/GarieySia
Back to top Go down
View user profile
s.y.s
User Forumer
avatar

Male
Number of posts : 77
Location : daerah simunjan
Points : 0
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Wed Dec 10, 2008 7:57 pm

sia,nemu ke nda cdak makai utai nya?
Back to top Go down
View user profile
Rie@HeartBreak7
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1482
Age : 33
Location : KK Kuala Lawas
Job/hobbies : AMO U29
Points : 27
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Thu Dec 11, 2008 6:00 pm

beri ja meh~ siapa ngasuh mayuh macam~

_________________
がりえ しあ
Gariey Sia
http://www.rumahpanjai.com/profile/GarieySia
Back to top Go down
View user profile
Rie@HeartBreak7
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1482
Age : 33
Location : KK Kuala Lawas
Job/hobbies : AMO U29
Points : 27
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Thu Dec 11, 2008 6:02 pm

Shinigami wrote:
kes paling bodoh pernah ku terima,baby 1 bulan nangis
dah off genset kul 10 baru datang,kenapa sebelum tu tak nak datang,bila ditanya kenapa tak datang awal,jawapan nya cukup menyakitkan hati..takut kacau deresa dah tido...

satu rumah panjang dtg cuma nak bawa baby sorang ni,sbb nangis bukan apa...aku suruh lah bagi breast feeding,maknya kata dia tak nak,aku suruh cuba lagi baru,bukan main lagi baby tu lapar rupanya..

sakit hati bila org kata aku tak tau apa2,cilanat tul...

nama hal bisi mensia paloi kenya oo?

_________________
がりえ しあ
Gariey Sia
http://www.rumahpanjai.com/profile/GarieySia
Back to top Go down
View user profile
cloud
Junior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 450
Age : 35
Location : Cat City
Job/hobbies : GRO (Goverment Officer) Join Internet
Humor : Big Head..Big Brains..Good Memory..Good Liar..If You Want Be A Liar..You Must Have A Good Memory..
Points : 48
Registration date : 2008-11-13

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Fri Dec 12, 2008 2:48 pm

....aku empu KK siap bc notis agi.."CUMA KES KECEMASAN DAN KEMALANGAN SAHAJA DEKENDALIKAN SELEPAS WAKTU PEJABAT DAN SEMASS KLINIK TUTUP"..baru cda ya nemu..tp so far KK aku cdak dah nemu rule2 yg sepatutnya utk datai berubat lebih2 lepas waktu pejabat..tetapi paling nda best MAT2 REMPIT enti dh mabuk ka blumba aja..udahnya SRTA..aku gak gago..smpi refer..cereberal concusion pan bc..masalah amai nya..
Back to top Go down
View user profile
drhouse
Newbie Forumer
avatar

Male
Number of posts : 158
Age : 32
Location : tepi sungai byk boyak...
Job/hobbies : AMO U29/cuci klinik.. hahaha..
Points : 24
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Fri Dec 12, 2008 3:49 pm

biasalah kat kampung...
aku pun nerima kes yang sama... kol 1 pagi..
anak nya 2 tahun... tersedar waktu malam, lalu x tido...
agak klinik minta ubat nyuruh anak nya tido.. nak kah paloi...
so, aku nyuruh nya rehat dalam bilik pemerhatian, dodoikan anak nya... x lamak lps ya, anak nya tido...
malas aku nyuruh pulang, tandah aku dalam klinik k ngintu klinik... hahaha... berik aku sy pcm jak k muas hati nya esok hari nya...
Back to top Go down
View user profile
Rie@HeartBreak7
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1482
Age : 33
Location : KK Kuala Lawas
Job/hobbies : AMO U29
Points : 27
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Fri Dec 12, 2008 6:09 pm

lapa nda ta lak ke parai! utai bansa nya~

_________________
がりえ しあ
Gariey Sia
http://www.rumahpanjai.com/profile/GarieySia
Back to top Go down
View user profile
cloud
Junior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 450
Age : 35
Location : Cat City
Job/hobbies : GRO (Goverment Officer) Join Internet
Humor : Big Head..Big Brains..Good Memory..Good Liar..If You Want Be A Liar..You Must Have A Good Memory..
Points : 48
Registration date : 2008-11-13

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Sat Dec 13, 2008 8:45 am

..nyameh..Elaun Gangguan On Col..pan ndi..Cigu tidur nyamai bulih 1500 tiap bulan ba ulu area P3..
Back to top Go down
View user profile
Uchu Beliau
Senior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 739
Age : 36
Location : DI MANA BUMI DI PIJAK
Job/hobbies : DRESSA KAMPUNG 81
Humor : CAKAP TAK SERUPA BIKIN
Points : 68
Registration date : 2009-01-12

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Mon Jan 12, 2009 11:09 pm

ndang fesyen dia2
Back to top Go down
View user profile
Jay
Moderator


Male
Number of posts : 2315
Age : 41
Location : Nuuk CAP BARUK !! - SoMeWheRe in BAU
Job/hobbies : PPP U29
Humor : make it's life easy
Points : 200
Registration date : 2008-03-31

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Mon Jan 12, 2009 11:23 pm

KITAI TI TUSAH...BEBAN KEREJA...BISI PAMPAS MIMIT PAN PAMA MEH...RASING GA ATI ON CALL....HIHIHIHIHI..

_________________
just me...
http://jamainambang.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://jamainambang.blogspot.com/
Uchu Beliau
Senior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 739
Age : 36
Location : DI MANA BUMI DI PIJAK
Job/hobbies : DRESSA KAMPUNG 81
Humor : CAKAP TAK SERUPA BIKIN
Points : 68
Registration date : 2009-01-12

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Tue Jan 13, 2009 8:15 am

pampas apa nya t slalu kna anu pt.
Back to top Go down
View user profile
Jay
Moderator


Male
Number of posts : 2315
Age : 41
Location : Nuuk CAP BARUK !! - SoMeWheRe in BAU
Job/hobbies : PPP U29
Humor : make it's life easy
Points : 200
Registration date : 2008-03-31

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Tue Jan 13, 2009 10:53 am

uchu beliau wrote:
pampas apa nya t slalu kna anu pt.

ANANG SALAH ANGGAP DEK KABAN...PAMPAS TU UNTUK ON CALL NYA KO AKU.....
PASAL DI ANU ULIH PESAKIT....NYA ENDA LAH AKU NEMU. NADAI KAITAN ENGGAU ELAUN ON CALL PELABA AKU...???

_________________
just me...
http://jamainambang.blogspot.com/


Last edited by Jay on Tue Jan 13, 2009 10:56 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://jamainambang.blogspot.com/
Uchu Beliau
Senior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 739
Age : 36
Location : DI MANA BUMI DI PIJAK
Job/hobbies : DRESSA KAMPUNG 81
Humor : CAKAP TAK SERUPA BIKIN
Points : 68
Registration date : 2009-01-12

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Tue Jan 13, 2009 10:55 am

NAMA KU NINGA KA D SLARAS


Last edited by uchu beliau on Tue Jan 13, 2009 11:08 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Uchu Beliau
Senior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 739
Age : 36
Location : DI MANA BUMI DI PIJAK
Job/hobbies : DRESSA KAMPUNG 81
Humor : CAKAP TAK SERUPA BIKIN
Points : 68
Registration date : 2009-01-12

PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   Tue Jan 13, 2009 11:03 am

MASIH DLM PERINGKAT KAJIAN..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.   

Back to top Go down
 
Patient tak respect dengan staf dan peraturan klinik.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Doctor - patient communication...
» Beda Hadits dengan Sunnah
» perjanjian manusia dengan tuhan sebelum dilahirkan
» Islam Kalah dengan Yahudi dan Nasrani!
» Perbedaan Sunni dengan Syiah - 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sarawak Assistant Medical Officer Forum :: Forum Perbincangan :: Sembang-Sembang-
Jump to: